dimecres, 6 de juliol del 2011

Espiral de xocolata / Espiral de chocolate


Aquesta recepta es del llibre" 200 receptes de pa" pero jo no he posat les nous.
La veritat es que estava molt bona crec que la repetire mes d'un cop, es un berener molt bo¡¡¡
Aqui van els ingredients:
per la massa:
2 ous batuts/ 2 huevos batidos
175 ml de llet/ 175 ml de leche
40 g de mantega tova/ 40 g de mantequilla blanda
1/2 cullerada de sal/ 1/2 cucharada de sal
500 g de farina/ 500 g de harina
50 g de sucre/ 50g de azucar
1 sobre de llevat sec/ 1 sobre de levadura seca

per farcit/ para el relleno:
125 g de xocolata negra/ 125 g de chocolate nogro
125 g de nous/ 125 g de nueces (opcional)
2 cull de sucre/ 2 cuch de azucar
1 yema


Posem tots els ingrediens amb el ordre de la recepta a la panificadora i seleccionar el programa d'amassat.
Un cop acavat el programa fem un rentangle amb la masa i le posem la xocolata trencada petita, les nous i el sucre, l'enrrotllem i el posem en un motlle de plumcake i el pintem amb el rovell d'ou Tambe el podeu decorar per fora amb unes nous o uns troços de xocolata  i el deixem lllevar tapat duran mitga hora.
El posem al forn a 200 graus durant 35-40 min depenent del forn.



Ponemos todos los ingredientes en la panificadora en el orden de la receta y ponemos el programa de amasado , Acabado el programa vaciar la masa en el marmol y hacer un cuadrado, cubrirlo con el chocolate cortado a trocitos pequeños o rallado, las nueces ( yo no le puse) y el azucar. Lo enrrollamos i lo ponemos en un molde de plumcake lo tapamos con papel film i lo dejamos levar durante 30 min.
Lo pintamos con la yema de hoevo y si queremos lo decoramos con nueces o con chocolate.
Lo cocemos al horno a 200ºC durante 35-40 min




Espero que us agradi¡¡¡ Gracies per les vostres visites
Espero que os guste y gracias por vuestras visitas¡¡¡¡¡

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