dimecres, 6 de juliol del 2011

Magdalenes d'oli / magdalenas de aceite

Aquestes madalenes son ideals per els esmorçar o berenar¡¡ Son les de tota la vida, gens complcades.
Amb un troç de xocoata son ideals.
Ingradients:
250 g d'ous/ 250g de huevos
250 g de aceite/ 250g de aceite
200 g de sucre/ 200 g de azucar
300 g de farina / 300 g de harina
8 g de llevat (royal)/ 8 g de levadura

Preparació:
-Emulsionem els ous i el sucre, a 40 ºC, per aconseguir més volum, de la següent manera: en un bol apte per a microones, batem els ous i afegim el sucre. Ho portem al micro uns 20 segons. Traiem i comprovem la temperatura, i si és necessari, li donem una miqueta més de temps. Podem comprovar la temperatura amb un termòmetre o, en defecte d'això, amb el dit, ja que sabem que la nostra temperatura corporal ronda els 36ªC, així que hem de notar-ho una miqueta calenta. Batem amb batedora de varetes fins que tripliqui el seu volum.
-Afegim l'oli i ho integrem bé.
-Finalment, afegim la farina i el llevat tamizadas i barregem amb espàtula, amb moviments envolupants perquè no se'ns baixi la barreja.
-Omplim les càpsules fins a dos terços de la seva capacitat. A mi m'agrada posar una miqueta de sucre per damunt. I portem al forn fins que estiguin altes, daurades i fermes.




-Emulsionamos los huevos y el azúcar, a 40 ºC, para conseguir más volumen, de la siguiente manera: en un bol apto para microondas, batimos los huevos y añadimos el azúcar. Lo llevamos al micro unos 20 segundos. Sacamos y comprobamos la temperatura, y si es necesario, le damos un poquito más de tiempo. Podemos comprobar la temperatura con un termómetro o, en su defecto, con el dedo, ya que sabemos que nuestra temperatura corporal ronda los 36ªC, así que tenemos que notarlo un poquito caliente. Batimos con batidora de varillas hasta que triplique su volumen.
-Añadimos el aceite y lo integramos bien.
-Finalmente, añadimos la harina y la levadura tamizadas y mezclamos con espátula, con movimientos envolventes para que no se nos baje la mezcla.
-Llenamos las cápsulas hasta dos tercios de su capacidad. A mí me gusta poner un poquito de azúcar por encima. Y llevamos al horno hasta que estén altas, doradas y firmes.



Aquestes magdalenes les vaig fer amb el grup de la Madalena de la semana¡¡

2 comentaris:

  1. Hola Olga: éstas magdalenas se ven riquísimas!!!
    Si te pasas mi blog, verás que te he dejado un regalito. Un petó.

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  2. Hola Olga! Menuda pinta mas buena tienen esas magdalenas! Me llevo una.

    No te preocupes por poner la entrada ya... hasta el 30 de septiembre hay tiempo :) lo que necesito son tus datos.

    Un saludo

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